دانشگاه صنعتی امیر کبیر
دانشکده مهندسی کامپیوتر و فنّاوری اطلاعات
پایان نامه کارشناسی ارشد
در رشته مهندسی فنّاوری اطلاعات گرایش شبکههای کامپیوتری
عنوان:
مکانیزم تشویقی برای جریانسازی ویدئو در شبکههای نظیر به نظیر
استاد راهنما:
دکتر مهدی دهقان تخت فولادی
برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده درج نمی شود
تکه هایی از متن به عنوان نمونه :
چکیده:
امروزه به اشتراک گذاری فایلها به صورت گستردهایی در حال استفاده است به طوری که حدودا 70% ترافیک اینترنت را شامل میشود. اخیرا کاربرد جدیدی برای برنامههای نظیر به نظیر به وجود آمده است به نام جریان سازی صوت و تصویر. همان گونه که برنامههای اشتراک فایل بر روی تبادل دادههای ثابت کار میکنند، برنامههای جریانسازی بر روی بهبود کارائی خود با توجه به محدودیتهای زمانی کار میکنند. در این برنامهها هر گره به صورت مستقل چند گرهی دیگر را به عنوان همسایه انتخاب میکنند و دادههای جریان را با آنها مبادله میکنند. در این رساله یک مکانیزم تشویقی کاملا توزیع شده و مقیاسپذیر برای جریانسازی زنده بر روی یک شبکه پوششی نظیر به نظیر را ارائه میدهیم. مکانیزم ما شامل روش امتیازدهی ترکیبی رانش-کشش برای رسیدن به یک کارایی بالا است (از نظر تاخیر، پیوستگی نمایش، همکاری و غیره). مهمترین قسمت کار ما بالا بردن پیوستگی نمایش و جلوگیری از اختلال گرههای سودجو و در نتیجه بالارفتن کیفیت سرویس میباشد. آزمایشات ما نشان داد که این ایده با وجود درصد گرههای سودجوی بالا هم کیفیت خوبی را ارائه میدهد.
1- دیباچه
در این قسمت انگیزهها و اهداف و کار خود را در این رساله ارائه میکنیم.
1-1- انگیزه ها و اهداف جریان سازی
امروزه برنامههای پخش ویدئوی برخط با سرعت زیادی رو به رشد هستند و این در نتیجهی نگاه تولیدکنندگان محصولات ویدئویی به مدلهای تجاری جدید، در دسترس بودن پهنای باند وسیعتر برای شبکهی دسترسی (در اینترنت، در شبکههای سلولی، در شبکههای IP خصوصی و … ) و انقلاب در توسعهی سختافزارهای جدید با قابلیتهای بالا در بازتولید و دریافت جریانهای تصویری میباشد.
برای نمونه، حجم ویدئوی موجود در اینترنت سالانه دوبرابر میشود، و این در حالی است که تقاضا با ضریب سه افزایش مییابد. در اینترنت، سرویسهای انتشار ویدئو بطور وسیعی با استفاده از زیرساختار شبکهی تحویل محتوا (CDN) گسترش مییابند، که این زیرساختارها، مجموعهای از سرورها (که در نقاط استراتژیکی در هر سوی اینترنت قرار گرفتهاند) هستند که بطور ناپیدا[1] برای تحویل محتوا به کاربرهای انتهایی با یکدیگر همکاری دارند. با این وجود، از آنجایی که پهنای باند گرانترین منبع در اینترنت است و تحویل ویدئو یکی از سرویسهایی است که بیشترین تقاضا برای آن وجود دارد، سرویسهای ویدئوی زنده هنوز از نظر تنوع و قابلیت دسترسی، با محدودیت روبرو هستند. [1]
برای دانلود متن کامل پایان نامه اینجا کلیک کنید
لینک بالا اشتباه است
:: بازدید از این مطلب : 652
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0